Dokter Verhaert

Dr. Verhaert studeerde af in 1985. Om zich verder te bekwamen in de chirurgie werkte ze een jaar aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent als Student Navorser. Als dochter van een stomatoloog (mond-en tandarts) was ze voorbestemd om zich vooral toe te leggen op de mond-en tandheelkunde van dieren.

Via een drie maand durende opleiding aan de Faculteit Diergeneeskunde te Wenen, cursussen en internationale congressen, en doorgedreven zelfstudie werd ze steeds meer bedreven in het oplossen van mond- en tandproblemen.

Sinds 1998 is ze de eerste Europese Specialiste in de Tandheelkunde (Diplomate, European Veterinary Dental College) in de Benelux. Ze behandelt mond- en tandproblemen bij honden, katten, fretten, konijnen en knaagdieren. Verder geeft ze ook advies over tandproblemen bij andere meer exotische diersoorten.

Naast haar werk in de praktijk geeft ze opleiding aan studenten diergeneeskunde in de Faculteit Diergeneeskunde te Merelbeke, en ze is een gewaardeerd spreekster op nationale en internationale cursussen en congressen.

Dr. Verhaert krijgt als 'dierentandarts' doorverwijzingen vanuit heel BelgiŽ, maar ook dieren uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden wisten al de weg naar de praktijk te vinden!